National Guard Memorial Museum, Washington

autor | 17.7.2014

National Guard Memorial Museum, WashingtonVe Washingtonu má i Národní garda muzeum věnované své historii a současnosti. Je trochu menší než jiná muzea a výrazně méně navštěvované, ale neméně zajímavé.

Národní garda USA je hlavní rezervní složka ozbrojených sil USA. Každý stát má svou národní gardu, která spadá pod velení guvernéra státu. V gardě slouží obvykle lidé, kteří mají běžné civilní zaměstnání a jednou měsíčně absolvují jedno víkendové cvičení a jednou ročně dvoutýdenní cvičení. V době míru jsou povoláváni zejména při přírodních katastrofách, nastolují pořádek při sociálních nepokojích, pomáhají policii hlídat velké politické, společenské i sportovní události. V době války fungují jako první linie při obraně státu, aktivně se zapojili do všech velkých bojů.

Další informace: National Guard of the United States (Wikipedia)

V muzeu se dozvíte mnoho o jejich vzniku, historii, účasti ve válkách a vybavení. Samozřejmě je mnoho prostoru věnováno jejich úloze při záchranných pracích v New Yorku a Washingtonu po 11. září.

Muzeum je hned vedle Union Station – hlavního vlakového nádraží ve Washingtonu. Když už zde budete, navštivte také blízké National Post Museum.

Tipy pro Vás – Washington, D.C.

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • TrustedTours.com – množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce ve Washingtonu, D.C. se slevou
  • HotelsCombined.com – ubytování ve Washingtonu, D.C., srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz

Domů Fóra National Guard Memorial Museum, Washington

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 9 roky, 9 měsíci.
Odpověď na: National Guard Memorial Museum, Washington
Vaše informace: