Ripley’s muzeum bizarností, Orlando

autor | 21.3.2014

Ripleys Believe It or Not!Muzeum Ripley’s Believe It or Not se zabývá bizarními a podivnými věcmi a lidmi. Založil jej Robert Ripley. Sbírka obsahuje více než 20000 fotografií a 30000 artefaktů. Od roku 1919, kdy se název Ripley’s Believe It or Not používá, se sbírka rozšířila do obřích rozměrů, do 10 zemí na celém světě.

Sáhnout si zde můžete třeba na Berlínskou zeď, prohlédnout si různě zmutovaná zvířata. Vyfotit se můžete s největší člověkem na světě a před zrcadlem, které z vás udělá legrační stvoření.

Na toto muzeum si vyčleňte minimálně 3 hodiny, je toho opravdu spousta a tím, že si můžete všechno vyzkoušet nebo si sáhnout, se zdržíte.

Adresa: 8201 International Dr, Orlando, Fl 32819
Otevírací doba: Po – Ne 9:30 – 24:00
Odkaz: www.ripleys.com

Tipy pro Vás – Orland, Florida

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • Množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce v Orlandu lze se slevou sehnat na serveru TrustedTours.com a BestofOrlando.com – např. projížďky na vznášedlech v Everglades, zábavní parky (Legoland, Universal, Disney, SeaWorld) aj.
  • Pokud trávíte v Orlandu a okolí několik dní, lze výrazně ušetřit zakoupením 2 nebo 4-denní Go Orlando Card, která zahrnuje vstup do Kennedyho vesmírného střediska a dalších více než 44 atrakcí (např. Legoland, Wonderworks, Ripley’s Believe It Or Not, Titantic).
  • HotelsCombined.com – ubytování v Orlandu, srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz