Ohňostroj Independence Day, Washington

autor | 8.7.2014

Ohňostroj den nezávislosti- kopie

Den nezávislosti ve Washingtonu, který jsme započali sledováním slavnostního průvodu Independence Day Parade, byl zakončen velkolepým večerním ohňostrojem, který jsme si nemohli nechat ujít. Představení bylo zahájeno po 21. hodině a trvalo 17 minut. Ohňostroj byl vypouštěn před Lincolnovým památníkem.

Neuvěřitelné obrazce, které ohňostroj vytvářel, jsme ještě neviděli. Hvězdy, smajlíci, kruhy s prstenci, nápis U S A, to všechno s velkou spoustou barevně sladěných petard, vytvořilo úžasnou show.

Bylo nám doporučováno sledovat ohňostroj z protějšího břehu u památníku US Marine Corps War Memorialu u Arlingtonského hřbitova, tuto nabídku jsme si však rozmysleli a raději jsme se nechali vtáhnout do děje přímo v centru města na National Mallu. Byla zde neuvěřitelná spousta lidí, náměstí bylo zcela zaplněné. Naše strategické místo bylo 3rd St NW, hned před Capitol Reflecting Pool.

Po skončení ohňostroje se zvedla lavina lidí spěchajících. Nejspíše na soukromé párty domů, které prý trvají i několik dní. Vyprázdnění prostoru National Mallu po ohňostroji trvá až 2 hodiny. Měli jsme tedy spoustu času prozkoumat noční Washington. Metro bylo stejně zcela ucpané. Prohlédli jsme si tak nočně nasvícený U.S. Capitol, Bílý dům, Washingtonský Monument a Lincolnův památník.

Tipy pro Vás – Washington, D.C.

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • TrustedTours.com – množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce ve Washingtonu, D.C. se slevou
  • HotelsCombined.com – ubytování ve Washingtonu, D.C., srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz

 

Domů Fóra Ohňostroj Independence Day, Washington

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Nina a poslední změna proběhla před 9 roky, 9 měsíci.
Odpověď na: Ohňostroj Independence Day, Washington
Vaše informace: