Noční Niagarské vodopády s ohňostrojem

autor | 18.6.2014

Niagara Falls, CanadaJednou z hlavních turistických atrakcí s Severní Americe jsou Niagarské vodopády, které leží na hranici USA a Kanady blízko měst Buffalo a Toronto. Krásu těchto vodopádů můžete sledovat nejen ve dne, ale i večer. Vždy po západu Slunce jsou vodopády osvětleny duhovými barvami.

Pokud vám nestačí ani toto, můžete se každý pátek a neděli večer v 10 hodin podívat na ohňostroj. Nejlépe pozorovatelný je asi z Kanadské strany (odkud je také vypouštěn) z nábřeží u Queen Victoria Park, protože v pozadí uvidíte i duhové vodopády.

V roce 2014 se ohňostroj koná od května do konce listopadu. Kromě pátků a nedělí také v některé svátky. Rozpis naleznete např. na stránkách NiagaraFallsTourism.com.

Pokud jste v USA, lze se do Kanady snadno dostat přes most Rainbow Bridge, který je hned u vodopádů. Počítejte však s možnými kolonami při cestě do Kanady i zvláště zpět do USA. Čekací doba může být desítky minut i déle. Také se ujistěte, že vás pustí zpět do USA. Naši příhodu na hranicích podrobněji popisujeme ve článku Výlet z USA do Kanady a zpět

Tipy pro Vás – Buffalo, Niagara Falls

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • Množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce v Buffalu a okolí lze se slevou sehnat na serveru TrustedTours.com.
  • HotelsCombined.com – ubytování v Buffalu, srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz

Domů Fóra Noční Niagara Falls s ohňostrojem

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 3 roky, 10 měsíci.
Odpověď na: Noční Niagara Falls s ohňostrojem
Vaše informace: