CSI: The Experience, Orlando

autor | 22.3.2014

CSI: The ExperienceCSI – kriminálka Las Vegas – asi nemusím představovat, slavný seriál pod vedením Gilberta Grisoma. V Orlandu se nachází zábavní centrum, kde se přenesete přímo do děje kriminálního případu.

Čekali jsme od toho více, je to spíše pro děti než po dospělé. Příliš se tam nenadřete a ani si nenamůžete mozek. Na druhou stranu je tato expozice výjimečná a jen tak se s ní nesetkáte.

Bude vám přidělen jeden ze 3 případů, navlíknete si vestu vyšetřovatelů a jdete se podívat na místo činu, kde zapisujete vše co považujete za důležité. Čekali jsme více zapojení do celého příběhu, ten se však odkliká na PC a tím je případ vyřešen. Velice zajímavá je však virtuální pitva a pro děti to musí být veliký zážitek. Kromě toho musíte porovnávat otisky, analyzovat DNA, porovnávat stopy bot a další. Celkově nás expozice zklamala, ale je to tím, že jsme očekávali mnohem více zapojení do případu ;-).

Fotky bohužel nemáme, nesmí se zde fotit. Za draho si zde můžete koupit fotografii, kterou vám při vstupu udělají.

Adresa: 7220 International Drive, 32819 Orlando, FL
Otevírací doba: PO – SO 10:00 – 21:00, NE 10:00 – 20:00
Odkaz: www.orlando.csiexhibit.com

Tipy pro Vás – Orland, Florida

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • Množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce v Orlandu lze se slevou sehnat na serveru TrustedTours.com a BestofOrlando.com – např. projížďky na vznášedlech v Everglades, zábavní parky (Legoland, Universal, Disney, SeaWorld) aj.
  • Pokud trávíte v Orlandu a okolí několik dní, lze výrazně ušetřit zakoupením 2 nebo 4-denní Go Orlando Card, která zahrnuje vstup do Kennedyho vesmírného střediska a dalších více než 44 atrakcí (např. Legoland, Wonderworks, Ripley’s Believe It Or Not, Titantic).
  • HotelsCombined.com – ubytování v Orlandu, srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz