Fremont Street Las Vegas

autor | 24.4.2014

Fremont StreetFremont Street je druhá nejznámější ulice v Las Vegas po Las Vegas Stripu. Je to pěší promenáda kousek od centra města. Jestli opravdu toužíte po pravé tváři Las Vegas, je tato ulice to pravé pro vás. Připomíná nám Stodolní ulici v Ostravě, ta je však slabý odvárek této giga ulice hříchu. Na délku měří 460 metrů a sahá do výšky 27 metrů, kde je klenba nabízející video show po celý den. Do klenby je zasazeno 12,5 milionu LED obrazovek. Ulice je otevřená 24 hodin.

V celé délce probíhá několik koncertů najednou, lemována je samozřejmě kasíny a nočními luxusními kluby. Na samém začátku nás přivítali tanečnice na barech a rockový koncert. Ulice nás naprosto pohltila, tisíce lidí tančících a zpívajících snad na každém rohu. Alkohol teče proudem, spoře oděné slečny lákající do nočních klubů.

Hlavní atrakce ulice nás však čekala až skoro na konci. Postavičky z různých filmů, nebo šíleně oblečení lidé, se kterými se můžete za poplatek vyfotit. Santa Claus, Batman, sexy gigolové, playboy králíčci, čertice, transformers a afroameričanka jako spoře oděná hasička, ukazující své bujné vnady, nás naprosto dostala :-).

Úžasný byl také umělec, který přímo před vámi během chvíle pomocí barevných sprejů a laku vytvoří neuvěřitelné obrazy (podívejte se na jeho kousek na videu níže). Další muž se nás snažil přesvědčit, že je tak ohebný, že své tělo protlačí skrz konstrukci tenisové rakety, ale bylo to trochu trapné, měl je schválně upravené.

Toto je pravá tvář Las Vegas, která nás velice bavila.

Tipy pro Vás – Las Vegas

  • Groupon – obdoba českých slevových portálů, stovky a tisíce slev a slevových kupónů na jídlo, ubytování, nákupy, zdraví, služby, zábavu i turistiku. Kamkoliv půjdete, zkuste si nejprve na Grouponu najít slevový kupón.
  • Vegas.com, BestOfVegas.com – portály s nabídkou ubytování a vstupenkami na atrakce
  • Death Valley National Park Tour – výlety do Údolí smrti z Las Vegas
  • TrustedTours.com – množství zájezdů, projížděk a vstupenek na atrakce v Las Vegas a okolí se slevou
  • HotelsCombined.com – ubytování v Las Vegas, srovnává ceny z více ubytovacích portálů
  • další ubytování hledejte na portálech Booking.com, Hotels.com či Expedia.com
  • Levné letenky hledejte na portálu Pelikán.cz


Book Your Next Trip to Vegas Through VEGAS.com Today!

Domů Fóra Fremont Street Las Vegas

  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Nina a poslední změna proběhla před 3 roky.
Zobrazeny 2 příspěvky - 1 až 2 (z 2 celkem)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4421 Odpovědět
    Cyp z Ostravy
    Host

    Kopie Stodolni je i na Key West. Trochu jsem se divil ze jste ji nezminili. Jedna se o Duval Street. Ja tam byl o asi o tyden pozdeji nez vy a taky mam plno zazitku 🙂 je to tam bomba.

    #4483 Odpovědět
    Roman
    Správce

    Máte pravdu, že na tuto ulici jsme trošku zapomněli, ale moc jsme se jí nevěnovali, abychom mohli posoudit jak to tam žije 🙂 Ale slyšeli jsme o ní.

Zobrazeny 2 příspěvky - 1 až 2 (z 2 celkem)
Odpověď na: Odpověď č. 4483 v Fremont Street Las Vegas
Vaše informace: