TICO Warbird AirShow

autor | 17.3.2014

Po Spojených státech se každý měsíc konají desítky různých leteckých akcí a přehlídek, není těžké si nějakou v okolí najít. Fanoušků vojenství a letectví a veteránů je zde hodně, a tak i akcí je hodně.

TICO Warbird AirShow 2014My jsme si vyhlédli leteckou show na letišti u města Titusville, hodinu jízdy z Orlanda. Akce byla velmi hezky zorganizovaná, na nebi se neustále něco dělo a i na zemi bylo na co koukat. Show byla zaměřena na historii, a tak létaly hlavně starší stroje z 2. světové války. K tomu jste se mohli prolétnout helikoptérou, dokonce i útočným vrtulníkem Cobra, ale obojí bylo na nás drahé. Nakonec bylo možné shlédnout pozemní bitvu mezi Američany s Německem, překvapivě vyhráli ti první.

I v dalších státech USA si určitě vyhlédneme podobnou další akci, v USA a Kanadě jich je letos naplánováno neuvěřitelných 291 – North America Air Show Calendar 2014.

Po skončení akce se překvapivě nekonal dopravní kolaps, jak je to obvyklé u podobných akcí v ČR. Policie velmi dobře zorganizovala dopravu a všichni prostě plynule odjeli.

WWW: TICO Warbird AirShow

Domů Fóra TICO Warbird AirShow

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 10 roky.
Odpověď na: TICO Warbird AirShow
Vaše informace: