Sawgrass Recreation Park

autor | 15.3.2014

Sawgrass Recreation ParkPoslední zastávkou v jižní Floridě na cestě do Orlanda byl Sawgrass Recreation Park, což je malá soukromá ZOO s možností projížďky na vznášedle v mokřadech. Národní park Everglades sám žádné tyto projížďky nenabízí, ale v jeho okolí se nachází velké množství soukromých firem, které tyto akce pořádají. A navštívit Everglades a neprojet se vznášedlem, to není možné.

O akci byl docela zájem, ale jezdí se každých cca 15-20 minut, takže jsme moc dlouho nečekali. Samotná projížďka byla nádherná, naše průvodkyně-kapitánka však byla trochu nešťastná z toho, že dlouho nemohla najít krokodýla. Nakonec jsme toho ze zvířat moc neviděli, ale rozhodně to za tu rychlou jízdu v mokřadech stálo. Bylo nám vysvětleno, že by nevadilo kdybychom nějakého krokodýla lodí přejeli, protože vznášedla pod vodou nic nemají, ani lodní šroub, poháněna jsou pouze proudem vzduchu z vrtulí. Ono by to ani jinak nešlo, voda má všude hloubku asi jen 15 cm.

Po projížďce jsme si prohlédli expozici zvířat – viděli jsme aligátory, jednoho malého jsme si mohli pochovat, želvy, páva, leguány, leopardy, floridského pantera, fenka (nejmenší liška na světě) a další.

WWW: sawgrassrecreationpark.com

Vstupenky na tuto a další atrakce v okolí Miami lze se slevou sehnat na serveru TrustedTours.com.

Pokud trávíte v Miami a okolí několik dní, lze si zakoupit 2, 3 nebo 5-denní Go Miami Card, která zahrnuje vstup na více než 35 atrakcí a další slevy.

Domů Fóra Sawgrass Recreation Park

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 1 rokem, 5 měsíci.
Odpověď na: Sawgrass Recreation Park
Vaše informace: